A Jézus műhelyében elnevezésű lelkigyakorlat-sorozat részeseiként hétről hétre odaléphetünk a Mester munkaasztalához, hogy tanuljunk Tőle, együtt dolgozzunk Vele, engedve Neki azt is, hogy rajtunk, bennünk is munkálkodjon.

Első alkalommal 2020. június 11-én csütörtökön, 18.00-kor pillanthatunk be a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra történő készület jegyében megnyíló műhelybe a Veszprémi Főegyházmegye online felületein, közvetített formában. A későbbiekben a Jézus műhelybe látogatók mind személyesen, az adott helyszínen, mind online módon be tudnak kapcsolódni a lelkigyakorlatokba, melyeknek állandó része a tanítás, elmélkedés, illetve gyakorlati foglalkozás, valamint a személyes elmélyülést szolgáló ima, szentségimádás.

Jézus műhelyébe azért térünk be, hogy rendszerese részesei lehessünk egy Istenkapcsolatunkban megerősödést nyújtó lelkigyakorlatnak. Az alkalmak hozzájárulnak ahhoz, hogy a vasárnapi szentmise-látogatásokon túl legalább egy további alkalommal minőségi időt töltsünk el Istennel, akár a zsúfolt hétköznapokban is.

A lelkigyakorlatok minden héten csütörtök 18 órakor kezdődnek, az egyes alkalmak időtartama körülbelül 1,5–2 óra. A helyszínek, résztvevők, a tanítások, foglalkozások témái alkalomról alkalomra rugalmasan változnak, a helyszínekről a Veszprémi Érsekség honlapján (www.veszpremiersekseg.hu) tájékozódhatnak mindazok, akik szeretnének bepillantást nyerni Jézus műhelyébe.

Az első egyházmegyei lelkigyakorlatba 2020. június 11-én csütörtökön 18.00-kor lehet bekapcsolódni online a Veszprémi Érsekség Facebook-oldalán és YouTube-csatornáján keresztül.


Veszprémi Érsekség Facebook-oldala 

Veszprémi Érsekség YouTube-csatornája

Kérdéseiket, meglátásaikat, megtapasztalásaikat az alábbi
e-mail címen várjuk:
jezusmuhelyeben@veszpremiersekseg.hu 

Találkozzunk hétről hétre Jézus műhelyében!

Tagged with:
 

Comments are closed.