Hármas összefogás eredményeként lélegeztető készüléket  adományozott egy négygyermekes családapának a Veszprém-Főegyházmegyei Karitász, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a veszprémi Szent László plébániai Karitász csoport segítségével. A gépet  augusztus 8-án adták át a veszprémi várban található egyházmegyei karitász központban.
Az ünnepélyes átadón Szijártó László igazgató köszöntötte az egybegyűlteket, majd elmondta, hogy a veszprémi Szent László plébániai karitász csoport kezdeményezésére jött létre a hármas összefogás, hogy meg tudják vásárolni Segesdi Sándor részére az életminőségét nagyban javító lélegeztető gépet, aminek értéke közel félmillió forint volt.
Szaller Péter, a Máltai Szeretetszolgálat veszprémi csoportjának tagja örömét fejezte ki, hogy ismét közös erővel tudtak segíteni, egyben reményét fejezte ki, hogy még sok ilyen meghitt pillanatban lehet része.
Szőke Veronika, a veszprémi Szent László plébánia Karitász csoportjának tagja elmondta, hogy két jótékonysági koncertet is szerveztek Sándor megsegítésére, egyet Veszprémben, egyet pedig Pápán az ügy sikeréért.
Segesdi Sándor meghatódva mondott köszönetet minden segítőnek és nagy örömmel vette át családjával együtt a lélegeztető gépet.

 

 

20170808_100131
20170808_101319
20170808_101302
 

Comments are closed.