Fogyatékkal élő ellátottait és a Szent István Római Katolikus Általános Iskola negyven diákját hívta adventi ünnepségre a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Támogató Szolgálata. A katolikus iskola Fő téri épületének aulájában ma délután megtartott ünnepségen az iskola diákjai adtak műsort. A Schrei Balázs által rendezett kedves jelenet a az újszülött Megváltó előtt tisztelgő pásztorok történetét mondta el, ráirányítva a figyelmet arra, milyen jó egy közösséghez tartozni, és milyen nagy öröm az, ha valakinek önzetlenül, szeretettel adunk valamit.
Megyesi Ferenc atya, a szeretetszolgálat pápai csoportjának lelki vezetője szintén a közösséghez tartozás öröméről beszélt karácsonyra hangoló köszöntőjében.
Az ünnepi gondolatokat követően a szeretetszolgálat munkatársai átadták karácsonyi ajándékukat a meghívott gyermekeknek és az intézmény ellátottainak. Az ajándék jelentős részét az Adni Öröm! adománnygyűjtő akció során ajándékozták a szeretetszolgálat látókörében lévő családoknak az egyik nagy áruházlánc két pápai üzletének vásárlói.

Forrás: www.papa-ma.hu

1
2
3
4
5
6
7
8
 

Comments are closed.