A Veszprémi Érsekség Családpasztorációs Irodája a kialakult járványügyi helyzetben segítő és támogató beszélgetések lehetőségét ajánlja fel online fórumokon az arra rászorulóknak Lelki Egészség Szolgálata keretein belül.

Rengeteg tanáccsal látnak el most mindnyájunkat; ezek segíthetnek is, viszont a személyes beszélgetést nem tudják ezek sem pótolni, ha az erőnk végénél vagyunk.

Az új helyzet a lelkileg és mentálisan edzett embertársaink számára is kihívást jelenthet. Ugyanakkor bárki kerülhet krízisbe: a megváltozott életkörülmények, a veszteségek, a napi rutin és megszokott munka, az aktivitás hiánya, a bezártság, a gyerekekről való gondoskodás, a szülőkért való aggodalom mind-mind szorongást, frusztrációt, elkeseredést válthat ki. A bezártság is felőrli a lelkierőt. Erőnket veszíthetjük, hitünk is válságba kerülhet, gyengülhetnek eddigi kapcsolódási pontjaink, az otthon maradtakkal fokozódhatnak a konfliktusok, türelmetlenebbekké válhatunk. Ez a jelen helyzetben normális reakció, hosszú távon való fennmaradása pedig nagyon kimerítő tud lenni, rontva életminőségünket, kedélyállapotunkat.

Ebben a helyzetben ajánljuk fel szolgáltatásunkat, mely nem egészségügyi ellátás, nem pszichoterápia vagy pszichiátriai gondozás, hanem segítő és támogató beszélgetés.

Amennyiben ilyen segítő és támogató beszélgetésre van szüksége, keresse munkatársainkat, hogy időpontot tudjunk egyeztetni.

A jelentkezést, megkeresést e-mailben: mentallelkigondozo@gmail.com,

vagy Facebook oldalunk (Családpasztoráció Veszprém) Messenger üzenetén keresztül várjuk.

Munkatársunk felveszi a kapcsolatot önnel 24-48 órán belül. Három online beszélgetés lehetőségét egy szakembernél ingyenesen biztosítjuk a világjárvány idején!

 

Tagged with:
 

Comments are closed.