Kézműves Imatábor a teremtés csodájával

Az idei tanévben is megnyitotta kapuit a Veszprémi Érsekség Káptalantóti táborhelyén Walla Barbara tanárnő által szervezett kézműves imatábor. A tábor célja, hogy a gyermekek élményekkel és tudással gazdagodjanak, miközben a kézműves foglalkozásokon keresztül felfedezik a teremtés csodáját. Az idei tábor vezetésében és a tematikus programok összeállításában Hegyi Kevin hittanár is aktívan részt vesz.

Az idei év központi témája a teremtés csodája, melyet a gyermekek a hét napjain különböző állomásokon keresztül dolgoznak fel. A programok célja, hogy játékos és kreatív módon ismertessék meg a gyerekeket a teremtés történetével és a természet csodáival.

A tábor programjai között szerepelt üvegpohár gravírozás, színes kavicsokkal és földdel kis világok alkotása, nemezelés, nemez tulipánok készítése, agyagozás és agyag madárkák alkotása. Emellett a táborozók kirándulásokon, strandoláson és csónakázáson is részt vettek, valamint túráztak a Csobánc hegyre, ahol vetélkedőket és feladatokat oldottak meg. Ezek a tevékenységek mind hozzájárultak ahhoz, hogy a gyermekek mélyebben megértsék és átéljék a teremtés csodáját.

A Veszprémi Érsekség Káptalantóti táborhelyén megrendezett kézműves imatábor idén is maradandó élményeket és értékes tudást nyújtott a résztvevő gyermekek számára. A teremtés csodájának feldolgozása során a gyermekek kreatív módon ismerkedhettek meg a világ csodáival, miközben tartalmas programokon vettek részt. Walla Barbara tanárnő és Hegyi Kevin hittanár közreműködésével egy felejthetetlen hetet tölthettek el a természet ölelésében.

Galéria

További hírek

2024.09.05.

Felhők fölé a Karitász segítségével

A Veszprém-Főegyházmegyei Karitász egy felajánlásnak köszönhetően „bakancslistás” élményhez tudott juttatni egy végtelenül szerény körülmények között élő, hátrányos helyzetben lévő fiatalt.

Megszakítás