Caritas Juniorok a szeretet szolgálatában

Június 14-én a pápai Caritas Junior csoport tagjai meglátogatták a helyi hajléktalanszálló lakóit. A látogatás során a fiatalok betekintést nyertek az ott élők mindennapjaiba, megismerve küzdelmeiket és apró örömeiket egyaránt. Nem csak vidámságukkal és figyelmükkel ajándékozták meg a szálló lakóit, hanem nagy szeretettel átadott tartós élelmiszerrel is kedveskedtek nekik, amely nagy segítséget jelent a mindennapokban.

A Caritas Junior csoport tagjai beszélgettek a hajléktalanszálló lakóival, meghallgatták történeteiket, és együttérzésükkel igyekeztek lelki támogatást nyújtani. Az esemény célja nem csak az adományozás volt, hanem a közösségi kapcsolatok erősítése és az empátia növelése is.

A csoport vezetője elmondta, hogy a fiatalok számára is meghatározó élmény volt ez a látogatás, hiszen közvetlen közelről láthatták, milyen fontos a társadalmi felelősségvállalás és a segítségnyújtás. A Caritas Juniorok elkötelezettek amellett, hogy rendszeresen részt vegyenek hasonló jótékonysági akciókban, ezzel is hozzájárulva a rászorulók támogatásához és a közösség összetartásához.

A hajléktalanszálló lakói hálás szívvel fogadták a fiatalok segítségét és kedvességét.

 

Galéria

További hírek

2024.07.03.

Táborozás Csopakon

A Veszprém Vármegyei Közgyűlés és a Veszprém Vármegyei Gyermek és Ifjúsági Közalapítvány a Veszprém Főegyházmegyei Karitásszal összefogva jótékony táborozást szervez pápai és Pápa környéki gyerekeknek Csopakon.

Megszakítás